• Naši učitelia víťazmi volejbalového turnaja

          • Dňa 13.12.2019 sa na našej škole konal Vianočný volejbalový turnaj zamestnancov stredných škôl. Turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev (SOŠ Garbiarska, Hotelová akadémia, SOŠ Biela voda, Škola umeleckého priemyslu, SOŠ agropotravinárska a technická).

            Turnaj sa hral systémom každý s každým na dva hrané sety do 25 bodov. Naše družstvo si postupne poradilo so všetkými súpermi a stalo sa víťazom turnaja. Posledný zápas priniesol rozuzlenie, kto skončí na druhom mieste. Vďaka remíze 1:1 skončila SOŠ Garbiarska na druhom mieste a SOŠ Biela voda na treťom mieste. Štvrté miesto obsadila ŠUP a piate miesto ostalo pre Hotelovú akadémiu.  

            Turnaj sa niesol v priateľskom duchu a zaobišiel sa bez zranení. Atmosféra bola uvoľnená, priateľská, učitelia sa medzi sebou rozprávali a spomínali na predchádzajúce turnaje.

            Našu školu reprezentovali: Ing. Eva Pisarčíková, Ing. Michaela Jurdíková, Ing. Kamila Chovancová, Mgr. Ľubomír Pitoňák, Ing. Tibor Tokár a Mgr. Tomáš Šimoňák.

          • Vianočný futsalový turnaj

          • Dňa 10. decembra 2019 sa v telocvični školy uskutočnil Vianočný futsalový turnaj. Na tomto turnaji ukázali chlapci chuť bojovať, športovať a víťaziť.

            Víťazom turnaja sa stali žiaci II.EA/EM. Na druhom mieste sa umiestnil výber IV.AP/AM/AV a tretí skončil výber III.CB. Organizáciu turnaja zabezpečovali Ing. Ivan Tropp a Mgr. Tomáš Šimoňák.

          • Vianoce pod Tatrami

          • Mestské kultúrne stredisko Kežmarok pozýva všetkých v tomto predvianočnom čase na výstavu výtvarných prác žiakov základných, stredných a umeleckých škôl z Kežmarku a okolia pod názvom „Vianoce pod Tatrami“. Nápaditou inštaláciou rozprávkovo zasneženej podtatranskej dedinky sa predstavuje aj naša škola

            Výstava je tento rok presťahovaná na Hlavné námestie 64 v Kežmarku (budova knižnice a kežmarskej informačnej agentúry). Trvanie výstavy bude od 6.12. do 7.1. 2020.

          • Dievčatá z III.CK majsterkami vo florbale

          • Dievčatá z III.CK triedy sa stali majsterkami školy vo florbale.

            Na druhom mieste sa umiestnili žiačky z III.AV a tretie skončilo spojené družstvo žiačok z I.AV a I.CK triedy. Výber najlepších hráčok nás bude reprezentovať na majstrovstvách okresu Kežmarok.