Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026

Aktualizačné vzdelávanie pedagogických a odborných zamestnancov
V dňoch 30. októbra a 5. novembra 2025 sa pedagogickí a odborní zamestnanci našej školy zúčastnili aktualizačného vzdelávania na tému „Rozvoj kultúry v škole“.
Poskytovateľom vzdelávania bola naša škola v spolupráci so Štátnym inštitútom odborného vzdelávania. Odborným garantom programu bol Ing. Stanislav Marhefka, riaditeľ školy. Vzdelávanie prebehlo prezenčnou formou v celkovom rozsahu 10 hodín. Lektorkou bola Ing. Veronika Dziaková, členka tímu kvality.
Zážitkové učenie - stolovanie
Zážitkové učenie. Aj takto sa sá nazvať hodina praktického vyučovania predmetu stolovanie.
Dňa 2. 10. 2025 sa žiaci IV.CK, odboru cukrár, kuchár vzdelávali na hodine stolovania na tému: Degustácia vín. Žiaci predviedli od objednávky, prezentáciu až po samotnú degustáciu predávanie vín. Vyučovacia hodina prebiehala nie v klasickej triede, ale v nasom novom kongresovom centre, kde žiaci a učeitelia trávia v príjemnom prostredí voľné chvíle mimo vyučovania.
Okresné kolo vo florbale chlapcov
Dňa 18. novembra 2025 sa v športovej hale Focus Kežmarok uskutočnilo okresné kolo stredných škôl vo florbale chlapcov.
Po kolektívnom a bojovnom výkone sa naši žiaci umiestnili na celkovom 3. mieste. Všetky zápasy boli vyrovnané, o čom svedčia minimálne gólové rozdiely. Majstrom okresu sa stalo Gymnázium Kežmarok. Víťazom gratulujeme a našim chlapcom ďakujeme za predvedené výkony a hlavne chuť reprezentovať našu školu.
Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku
Dňa 11. novembra 2025 sme sa zúčastnili Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku, ktorú organizoval Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Kežmarok.
11Burzy sa zúčastnilo 23 stredných škôl, navštívili ju žiaci základných škôl spolu s výchovnými poradcami i rodičia deviatakov.
Predstavili sme všetky študijné a učebné odbory formou prezentácie, bulletinov, rozhovorov s účastníkmi a tiež tvorivými dielňami v zastúpení potravinárskych odborov.
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Sobota 22. 11. 2025Jedálny lístok
- Štvrtok06. 11.
- Polievka mrkvová so zemiakmi (180/200/220/250)
1: Námornícke mäso (64/100/116/132)
Bulgur (110/140/160/190)
Banány (90/200/200/250)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Strapačky s bryndzou (200/240/270/330)
Banány (90/200/200/250)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
- Piatok07. 11.
- Polievka fazuľová mliečna (180/200/220/250)
1: Losos so šampiňónmi a syrom (65/98/117/139)
Zemiaky varené s maslom (120/150/200/250)
Zeleninová obloha – hrášok, mrkva, kukurica (40/60/60/80)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Žemľovka s jablkami (160/210/290/330)
Stolová voda (200/200/200/250)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 2327926
