Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026

Aktualizačné vzdelávanie pedagogických a odborných zamestnancov
V dňoch 30. októbra a 5. novembra 2025 sa pedagogickí a odborní zamestnanci našej školy zúčastnili aktualizačného vzdelávania na tému „Rozvoj kultúry v škole“.
Poskytovateľom vzdelávania bola naša škola v spolupráci so Štátnym inštitútom odborného vzdelávania. Odborným garantom programu bol Ing. Stanislav Marhefka, riaditeľ školy. Vzdelávanie prebehlo prezenčnou formou v celkovom rozsahu 10 hodín. Lektorkou bola Ing. Veronika Dziaková, členka tímu kvality.
Zážitkové učenie - stolovanie
Zážitkové učenie. Aj takto sa sá nazvať hodina praktického vyučovania predmetu stolovanie.
Dňa 2. 10. 2025 sa žiaci IV.CK, odboru cukrár, kuchár vzdelávali na hodine stolovania na tému: Degustácia vín. Žiaci predviedli od objednávky, prezentáciu až po samotnú degustáciu predávanie vín. Vyučovacia hodina prebiehala nie v klasickej triede, ale v nasom novom kongresovom centre, kde žiaci a učeitelia trávia v príjemnom prostredí voľné chvíle mimo vyučovania.
Okresné kolo vo florbale chlapcov
Dňa 18. novembra 2025 sa v športovej hale Focus Kežmarok uskutočnilo okresné kolo stredných škôl vo florbale chlapcov.
Po kolektívnom a bojovnom výkone sa naši žiaci umiestnili na celkovom 3. mieste. Všetky zápasy boli vyrovnané, o čom svedčia minimálne gólové rozdiely. Majstrom okresu sa stalo Gymnázium Kežmarok. Víťazom gratulujeme a našim chlapcom ďakujeme za predvedené výkony a hlavne chuť reprezentovať našu školu.
Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku
Dňa 11. novembra 2025 sme sa zúčastnili Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku, ktorú organizoval Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Kežmarok.
11Burzy sa zúčastnilo 23 stredných škôl, navštívili ju žiaci základných škôl spolu s výchovnými poradcami i rodičia deviatakov.
Predstavili sme všetky študijné a učebné odbory formou prezentácie, bulletinov, rozhovorov s účastníkmi a tiež tvorivými dielňami v zastúpení potravinárskych odborov.
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Nedeľa 23. 11. 2025Jedálny lístok
- Pondelok06. 10.
- Polievka kapustová s paradajkovým pretlakom (180/200/220/250)
1: Bravčové na tatranský spôsob (86/127/143/169)
Zemiaky opekané (190/210/260/310)
Mandarínky (96/150/150/200)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Špagety al Pomodoro s bazalkou a syrom (195/235/290/340)
Mandarínky (96/150/150/200)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
- Utorok07. 10.
- Polievka zelerová (180/200/220/250)
Bulgur (9/12/12/15)
1: Hovädzia pečienka sviečková s brusnicami (134/160/176/202)
Knedľa kysnutá (80/90/120/150)
Koláčik (80/40/40/65)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Granadiersky pochod s údenou slaninou (170/240/300/350)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Koláčik (80/40/40/65)
Stolová voda (200/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 2328731
