Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026

Aktualizačné vzdelávanie pedagogických a odborných zamestnancov
V dňoch 30. októbra a 5. novembra 2025 sa pedagogickí a odborní zamestnanci našej školy zúčastnili aktualizačného vzdelávania na tému „Rozvoj kultúry v škole“.
Poskytovateľom vzdelávania bola naša škola v spolupráci so Štátnym inštitútom odborného vzdelávania. Odborným garantom programu bol Ing. Stanislav Marhefka, riaditeľ školy. Vzdelávanie prebehlo prezenčnou formou v celkovom rozsahu 10 hodín. Lektorkou bola Ing. Veronika Dziaková, členka tímu kvality.
Zážitkové učenie - stolovanie
Zážitkové učenie. Aj takto sa sá nazvať hodina praktického vyučovania predmetu stolovanie.
Dňa 2. 10. 2025 sa žiaci IV.CK, odboru cukrár, kuchár vzdelávali na hodine stolovania na tému: Degustácia vín. Žiaci predviedli od objednávky, prezentáciu až po samotnú degustáciu predávanie vín. Vyučovacia hodina prebiehala nie v klasickej triede, ale v nasom novom kongresovom centre, kde žiaci a učeitelia trávia v príjemnom prostredí voľné chvíle mimo vyučovania.
Okresné kolo vo florbale chlapcov
Dňa 18. novembra 2025 sa v športovej hale Focus Kežmarok uskutočnilo okresné kolo stredných škôl vo florbale chlapcov.
Po kolektívnom a bojovnom výkone sa naši žiaci umiestnili na celkovom 3. mieste. Všetky zápasy boli vyrovnané, o čom svedčia minimálne gólové rozdiely. Majstrom okresu sa stalo Gymnázium Kežmarok. Víťazom gratulujeme a našim chlapcom ďakujeme za predvedené výkony a hlavne chuť reprezentovať našu školu.
Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku
Dňa 11. novembra 2025 sme sa zúčastnili Burzy informácií stredných škôl v Kežmarku, ktorú organizoval Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Kežmarok.
11Burzy sa zúčastnilo 23 stredných škôl, navštívili ju žiaci základných škôl spolu s výchovnými poradcami i rodičia deviatakov.
Predstavili sme všetky študijné a učebné odbory formou prezentácie, bulletinov, rozhovorov s účastníkmi a tiež tvorivými dielňami v zastúpení potravinárskych odborov.
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Pondelok 24. 11. 2025Jedálny lístok
- Štvrtok10. 04.
- Polievka zo zeleného hrášku (180/200/220/250)
Ovsené vločky (9/10/10/12)
1: Šampiňónové fašírky s bravčovým mäsom (-/95/115/125)
Zemiakové pyré II. (130/195/240/295)
Dusená zeleninová obloha (30/50/50/65)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Cuketa a šampiňóny na paradajkách s tarhoňou (165/215/265/325)
Dusená zeleninová obloha (30/50/50/65)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
- Piatok11. 04.
- Polievka halászle (180/200/220/250)
1: Morčací perkelt (116/142/158/184)
Cestoviny (120/140/165/185)
Banány (90/200/200/250)
Prírodná ovocno - zeleninová šťava 100% (150/200/200/250)
2: Žemľovka s tvarohom a jablkami (200/250/300/360)
Banány (90/200/200/250)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 2330283
