Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Exkurzia ,,Ranč Čajka“
Dňa 16. júna 2025 sa žiaci I.AV a asistentka Denisa Krempaská zúčastnili exkurzie na Ranči ,,Čajka“. Žiaci mali možnosť zužitkovať svoje vedomosti z odbornej praxe pri zaobchádzaní, fixácií, prístupu, manipulácii, pozorovaní koní a z oblasti anatómie.
32Na Ranči okrem jazdeckých a výkonných koní žiaci videli rôzne plemená hrabavej a vodnej hydiny, králikov a psov.
Kurz senzorického hodnotenia potravín
Senzorické hodnotenie je prvou informáciou o potravine z fyziologického hľadiska. Hodnotí sa vzhľad, vôňa, chuť a konzistencia. Tieto znaky vnímame zmyslovými orgánmi. Vieme posúdiť odpudzujúcu chuť, vzhľad či zápach. Čo môže senzorická analýza ponúknuť výrobcom a distribútorom potravín?
12Ide hlavne o sledovanie a optimalizáciu kvality produktov a o to, ako budú produkty prijímané zákazníkmi. Organoleptické testovanie nachádza svoje využitie pri vývoji nových produktov zlepšovaní výrobkov a technologických postupov, stanovenie doby minimálnej trvanlivosti a monitoring zmien počas skladovania.
Ukončenie KOŽaZ-u
6. jún 2025 bol pre triedy III.CK a III.CP posledným dňom kurzu na ochranu života a zdravia človeka so zameraním na pohyb v prírode.
KOŽAZ sa realizoval malou túrou na Hrebienok, Rainerovu chatu a okolo Studenovodských vodopádov späť. Počasie nám prialo, slniečko spríjemňovalo turistiku a celú atmosféru. Kurz splnil svoj účel.
Mapa
Sledujte nás ...
Prihlásenie
Zvonenia
Piatok 20. 6. 2025Jedálny lístok
- Streda12. 02.
- Polievka írska (180/200/220/250)
1: Tuniak s cestovinami (-/-/-/350)
Banány (90/200/200/250)
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom (220/260/320/380)
Banány (90/200/200/250)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
- Štvrtok13. 02.
- Polievka paradajková s čerstvou bazalkou (180/200/220/250)
1: Francúzske zemiaky (200/250/300/350)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Jablká (75/150/150/200)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Granadiersky pochod so syrom (170/240/300/350)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Jablká (75/150/150/200)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
Dokumenty
Kalendár
- jún
- 20
- kurz senzorického hodnotenia
II.CK, II.CP - 20. 6.
- Školská udalosť
- kurz senzorického hodnotenia
- jún
- 24
- kurz senzorického hodnotenia
II.CC, II.CB - 24. 6.
- Školská udalosť
- kurz senzorického hodnotenia
- jún
- 24
- Triednická hodina
I.AM, I.AP, I.AV, III.AM, III.AP, III.AV, I.NP, I.ND, I.CB, I.CC, I.CO, I.EA, I.EM, II.CK, II.CP - 24. 6.
4.-5. - Hodina s triednym učiteľom
- Triednická hodina
- jún
- 24
- Cvičenie CO
I.AM, I.AP, I.AV, I.CB, I.CC, I.CO, I.EA, I.EM, I.ND, I.NP, II.CK, II.CP, III.AM, III.AP, III.AV - 24. 6.
6.-7 - Školská udalosť
- Cvičenie CO
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 1422342