Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Propagácia školy
Dňa 14. októbra 2025 sme boli prezentovať našu školu na rodičovskom združení deviatakov v Lendaku.
4Propagáciu realizovali Ing. Tomáš Hudáček, zástupca riaditeľa pre teoretické vyučovanie, Mgr. Pavol Danielčák, hlavný majster odborného výcviku pre technické odbory a potravinárske výrobky prezentovala žiačka IV.CK Andrea Budzáková.
Účasť na odbornom seminári o varení
Dňa 10. októbra 2025 sme sa zúčastnili odborného seminára o varení na multifunkčných zariadeniach JIPA, ktorý sa konal v Showroome CORA GASTRO v Poprade.
Počas seminára sme mali možnosť oboznámiť sa s novými spôsobmi využitia multifunkčnej panvice, jej modernými funkciami a praktickými ukážkami prípravy jedál – od pomalého nočného varenia hovädzieho mäsa
Týždeň farieb je tu!
Od 13. do 17. októbra 2025 sa naša škola zafarbí každý deň inak.
Každý sa môže zapojiť stačí ak:
- si oblečieš jednu vec v danej farbe (akceptujeme rôzne odtiene),
- alebo si vezmeš farebný doplnok.
Pridaj sa a vytvorme spolu veselú a pestrú atmosféru!
Mgr. Tatiana Jacenková
Pondelok v EP Rakúsy.
Erasmus
Už aj naši žiaci sa zúčastnili projektu Erasmus. Na 14 dní mohli žiaci tried III.AM a IV.AM nahliadnuť do života a stať sa aj súčasťou Střední školy zemědělské a Vyšší odborní školy v českom meste Chrudim.
4Počas odborného výcviku žiaci pracovali s teleskopickým manipulátorom, overili si svoje znalosti a zručnosti pri jesennej príprave pôdy a neopomenuli ani v živočíšnej výrobe. Zoznámili sa s modernými poľnohospodárskými metódami, prakticky si vyskúšali navádzanie strojov, variabilné dávkovanie hnojív či osív a pracovali aj s výnosovými mapami v reálnych podmienkach výroby.
KOŽAZ v III.CB, III.CC, III.CK
Posledné tretiacke triedy absolvovali vo štvrtok 9.októbra 2025 KOŽAZ v prostredí TANAPU, v chránenej rezervácii Pramenisko.
Žiaci III.CB, III.CC a III.CK po prednáške a prechádzke v lužnom lese ukončili kurz v Múzeu TANAPU v Tatranskej Lomnici.
Neustále si musíme pripomínať, že prírodné krásy v našom okolí si treba chrániť a vážiť.
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Streda 15. 10. 2025Jedálny lístok
- Utorok03. 12.
- Polievka mrkvovo-zázvorová s kokosovým mliekom (180/200/220/250)
1: Frankfurtské hovädzie mäso (72/84/91/127)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Granadiersky pochod so syrom (170/240/300/350)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
- Streda04. 12.
- Polievka zeleninová (180/200/220/250)
Bulgur (110/140/160/190)
1: Bravčový guláš segedínsky (136/172/188/214)
Knedľa kysnutá (80/90/120/150)
Jablká (75/150/150/200)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Šúľance zemiakové (hlbokomrazené) (160/205/240/280)
Posýpka maková na cestoviny (29/38/48/58)
Jablká (75/150/150/200)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 2138631