Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Ukončenie KOŽaZ-u
6. jún 2025 bol pre triedy III.CK a III.CP posledným dňom kurzu na ochranu života a zdravia človeka so zameraním na pohyb v prírode.
KOŽAZ sa realizoval malou túrou na Hrebienok, Rainerovu chatu a okolo Studenovodských vodopádov späť. Počasie nám prialo, slniečko spríjemňovalo turistiku a celú atmosféru. Kurz splnil svoj účel.
Deň mladého farmára
Dňa 1. júna 2025 pri príležitostí dňa detí sa v Spišskej Belej v kaštieli Strážky konal „Deň mladého farmára“.
7Na podujatí sa prezentovala aj naša škola. V prezentačnom stánku ponúkala cukrárske a pekárske výrobky, pri ochutnávke ktorých návštevníci ocenili zručnosť žiakov našej školy.
Zároveň si deti v tvorivých dielňach mohli vyskúšať prácu s modelovacou hmotou – modelovanie rôznych tvarov. Deťom sa páčilo aj vykrajovanie s formičkami a vaľkanie pripraveného cesta.
KOŽaZ v III.CB a III.CC
1Ukončenie kurzu na ochranu života a zdravia v triedách III.CB a III.CC bolo netradične realizované prehliadkou kežmarského hradu a spoznávaním histórie Kežmarku.
Ing. Kamila Chovancová
Návšteva knižnice a Kežmarského lýcea
Dňa 29. mája 2025 žiaci II.AM, II.A, II.AV navštívili Kežmarské lýceum a mestskú knižnicu v Kežmarku pod vedením Mgr. Ľudmily Žáčikovej.
V lýceu žiaci mali možnosť prostredníctvom výkladu a prehliadky zoznámiť sa s históriou a osobnosťami Kežmarského lýcea, ktorí výrazne ovplyvnili národné dianie na Slovensku.
Mapa
Sledujte nás ...
Prihlásenie
Zvonenia
Piatok 13. 6. 2025Jedálny lístok
- Utorok03. 12.
- Polievka mrkvovo-zázvorová s kokosovým mliekom (180/200/220/250)
1: Frankfurtské hovädzie mäso (72/84/91/127)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
2: Granadiersky pochod so syrom (170/240/300/350)
Kyslá uhorka (50/70/70/100)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
Ovocno - zeleninový nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
- Streda04. 12.
- Polievka zeleninová (180/200/220/250)
Bulgur (110/140/160/190)
1: Bravčový guláš segedínsky (136/172/188/214)
Knedľa kysnutá (80/90/120/150)
Jablká (75/150/150/200)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Šúľance zemiakové (hlbokomrazené) (160/205/240/280)
Posýpka maková na cestoviny (29/38/48/58)
Jablká (75/150/150/200)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 1403445