Hlavná stránka
Ponuka štúdia na školský rok 2025/2026
Ako to vyzeralo na Burze informácií v Poprade?
Skvelá atmosféra, množstvo zvedavých deviatakov a nadšený tím našej školy! Pozrite si fotky z podujatia, kde sme predstavili naše odbory, ukázali tvorivé dielne a porozprávali sa so záujemcami o štúdium.
59
Futsalový turnaj o majstra školy
Dňa 15.10.2025 sa uskutočnil v telocvični našej školy futsalový turnaj o majstra školy.
4Turnaja sa zúčastnili výbery deviatich tried. Po dlhých a bojovných zápasoch v skupinách sa odohrali zápasy o umiestnenie medzi štyrmi najlepšími výbermi. Víťazmi turnaja sa stali žiaci III.EA, III.EM a III.EO, ktorí zároveň obhájili aj minuločné víťazstvo. Na 2. mieste sa umiestnil výber II.AM a II.AP a 3. miesto získal výber III.AM a IV.AM.
Týždeň farieb je tu!
Od 13. do 17. októbra 2025 sa naša škola zafarbí každý deň inak.
Každý sa môže zapojiť stačí ak:
- si oblečieš jednu vec v danej farbe (akceptujeme rôzne odtiene),
- alebo si vezmeš farebný doplnok.
Pridaj sa a vytvorme spolu veselú a pestrú atmosféru!
Mgr. Tatiana Jacenková
Pondelok v EP Rakúsy.
Propagácia školy
Dňa 14. októbra 2025 sme boli prezentovať našu školu na rodičovskom združení deviatakov v Lendaku.
4Propagáciu realizovali Ing. Tomáš Hudáček, zástupca riaditeľa pre teoretické vyučovanie, Mgr. Pavol Danielčák, hlavný majster odborného výcviku pre technické odbory a potravinárske výrobky prezentovala žiačka IV.CK Andrea Budzáková.
Účasť na odbornom seminári o varení
Dňa 10. októbra 2025 sme sa zúčastnili odborného seminára o varení na multifunkčných zariadeniach JIPA, ktorý sa konal v Showroome CORA GASTRO v Poprade.
Počas seminára sme mali možnosť oboznámiť sa s novými spôsobmi využitia multifunkčnej panvice, jej modernými funkciami a praktickými ukážkami prípravy jedál – od pomalého nočného varenia hovädzieho mäsa
Mapa
Sledujte nás ...
Zvonenia
Piatok 17. 10. 2025Jedálny lístok
- Pondelok23. 05.
- Polievka zeleninová s bulgurom (180/200/220/250)
1: Bravčové stehno na smotane (126/152/178/204)
Cestoviny (120/140/165/185)
Stolová voda (200/200/200/250)
2: Bryndzové pirohy zemiakové – hlbokomrazené * (160/180/220/240)
Mlieko polotučné (150/200/200/250)
- Utorok24. 05.
- Polievka brokolicová (180/200/220/250)
Varené zemiaky (15/20/25/30)
1: Kuracie stehná pečené - kalibrované (135/160/180/205)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kompót miešaný s nálevom (120/140/140/150)
Voda s citrónovou šťavou a bylinkami (150/200/200/250)
2: Hruškový šalát so syrom a vajcami (-/-/-/260)
(hrušky, syr šunka, vajíčka, biely jogurt) (-/-/-/260)
Voda s citrónovou šťavou (150/200/200/250)
Dokumenty
Fotogaléria
- zatiaľ žiadne údaje
- Počet návštev: 2146206